Wednesday, October 5, 2011

Cinta Jarak Jauh??

Apa pendapat korang dengan cinta jarak jauh? 

kalau x kuat, memang susah nak bertahan dengan hubungan cinta ni. banyak dugaan dan cabaran yang terpaksa ditempuh.hati kena kuat, kena sentiasa ingat diri da berpunya, yang paling penting sekali kesetian, kejujuran dan kepercayaan.

kalau dalam kes aku ni. SERDANG - KL xlah jauh mana. tapi disebabkan sibuk yang teramat, KL ke SERDANG da macam beribu batu jauhnya.

korang yang ada pengalaman macam ni, meh la share ckit pengalaman and kalau ade tips leh la jadi DR. CINTA!!

2 comments:

  1. 20 minit nek moto srdang-kl..
    jauh tu..

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

silalah beri komen anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tentang daku

My photo
it is not easy being Noor Ain Abu Hasan..✿